A rendelését a DPD Hungária fogja kiszállítani 5-7 munkanapon belül.

Szállítási díj 1500 Ft

Válassza ki a kívánt csomagot


Top
x
Kapcsolat
x
FELTÉTELEK
E honlap használata (látogatása vagy a termékek megvásárlása) a jelen feltételek elfogadását jelenti. A honlap megfelelő feltételek közötti használata érdekében kérünk, olvasd el figyelmesen a feltételeket. Az Eladó fenntartja a jogát, hogy ezen előírásokat bármilyen értesítés nélkül módosítsa.
Visszaküldési feltételek
A vásárolt, el nem fogyasztott és ki nem próbált termékeket ügyfeleink az átvételtől számított 10 munkanapon belül bármilyen fizetési kötelezettség és bármilyen megindokolás nélkül visszaküldhetik, eredeti csomagolásukban, ha rajtuk nem láthatók kopás- vagy rongálódási nyomok vagy nem piszkosak, kizárólag írásban, e-mail-ben jelezve előzetesen a visszaküldést és megjelölve a rendelés számát, a teljes nevet és a lakcímet. Nem veszik figyelembe a telefonon vagy üzenetküldő rendszeren keresztül közölt igényeket. Az ügyfél a terméket saját költségére küldi vissza. Miután átveszi a visszaküldött csomagot és megállapítja, hogy teljesítettek a visszaküldés feltételei, az Eladó a visszaküldött termék kézhezvételétől számított legfeljebb 15 napon belül megtéríti a rendelés ellenértékét az ügyfél számlájára. Ne küldje a csomagot utánvéttel, mert elutasítjuk az átvételt anélkül, hogy utólag értesítenék erről. El lesz utasítva minden olyan visszaküldés, amely nem felel meg a fenti feltételeknek.

Az ár
A szállítási díj fel van tüntetve a honlapon. A honlapon keresztül forgalmazott valamennyi termék és szolgáltatás díja lejben van megadva, és tartalmazza az ÁFÁ-t.

Bizalmassági politika
Az Eladó vállalja, hogy bizalmasan kezeli az ügyfelek adatait, és az ügyfelek személyes adatait nem adja át harmadik feleknek. Az e honlap felületén kért adatok a következők: családi név, személynév, telefonszám, lakcím és e-mail cím. Amikor online akar vásárolni, a további információkat is meg kell adnia: leszállítási cím, számlázási adatok és a kifizetés módja.

A honlap
A honlap-felhasználó számára személyes érdekű korlátozott hozzáférést biztosít ehhez a honlaphoz, és nem ad jogot, hogy az eladó írásos hozzájárulása nélkül a honlapot részben vagy teljes letöltsék vagy módosítsák, részben vagy teljes reprodukálják, másolják, a honlapot eladják/viszonteladják vagy bármilyen más céllal felhasználják kereskedelmi vagy olyan céllal, amely sértené az érdekeket.

A honlap működése
A honlap gazdája harmadik fél társaság szervere. Az e cég által végzett bizonyos módosítások, beállítások, frissítések stb. nyomán jelentkező esetleges működési hibákért elnézésüket kérjük, de a felelősség nem minket terhel.

Szerzői jogok (Copyright)
A honlap tartalma – képek, szövegek, szimbólumok, grafikai elemek – az Eladó tulajdona és a szerzői jogokról szóló törvény, illetve a szellemi és ipari tulajdonra vonatkozó törvények védelme alá esik. A fent felsorolt bármely elem hozzájárulás nélküli felhasználása a hatályos törvényeknek megfelelően büntetendő.

Megjegyzések, közlemények és egyéb információk
A honlapra belépő vagy azt meglátogató személyek közölhetik észrevételeiket vagy üzenetet hagyhatnak küldhetnek e-mailt, közölheti javaslataikat, ötleteiket, kérdéseiket vagy más információkat mindaddig, míg ezek tartalma nem törvényellenes, nem obszcén, nem fenyegető, nem rágalmazó, semmilyen módon se sérti más személyek magánéletét, nem sérti a szellemi tulajdonjogokat, nem tartalmaz vírust, reklámcégekre vonatkozó szövegeket, láncsorozatú leveleket, tömeges e-maileket vagy más formájú spameket.